16 мая 2013 г., 18:46  

Ти даде ми онова, от което имах нужда... 

  Поэзия » Любовная
573 1 0

Ти даде ми онова, от което имах нужда,

ти дойде и моя свят го преобърна,

без да съм те молил, без да съм те търсил,

ти знаела си, че от тебе имам нужда.

 

Не е вярно, че случайността нас ни срещна,

не е вярно, че просто така се случи,

нищо случайно няма в тебе самата,

в погледа ти, в твоите чисти думи.

 

Нищо, от което сторих досега,

не бих могъл по-различно да направя,

по друг начин и с други чувства

да те обикна и да те желая.

 

Все тази си, която срещнах,

в която влюбих се и днес мечтая,

все същата, на която врекох се,

на която вярвам и осланям се.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

http://www.youtube.com/watch?v=UttyKMoxybc

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??