Ти даде ми онова, от което имах нужда,
ти дойде и моя свят го преобърна,
без да съм те молил, без да съм те търсил,
ти знаела си, че от тебе имам нужда.
Не е вярно, че случайността нас ни срещна,
не е вярно, че просто така се случи,
нищо случайно няма в тебе самата,
в погледа ти, в твоите чисти думи.
Нищо, от което сторих досега,
не бих могъл по-различно да направя,
по друг начин и с други чувства
да те обикна и да те желая.
Все тази си, която срещнах,
в която влюбих се и днес мечтая,
все същата, на която врекох се,
на която вярвам и осланям се.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
http://www.youtube.com/watch?v=UttyKMoxybc
© kalinvalov Todos los derechos reservados