7 авг. 2006 г., 16:42

Ти дори не ще разбереш 

  Поэзия
790 0 3

Ти дори не ще разбереш

защо си отивам

може би. Просто каприз,

просто женска игра.

Ти нищичко не ще разбереш.

Аз ти бях само неделна почивка

само радост на дребно

някаква малка потребност.

Много исках и много ти давах

ти по-малкото избра

заради друга жена.

Върви…

Но ти още си в мен

Като дъх замайващ на билка,

като горчивина на пелин

и защото те обичам още?
- Просто съм си такава,

и кой знае защо – теб съжалявам.

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??