3 июн. 2010 г., 14:19

Ти и аз 

  Поэзия » Другая
739 0 1

Сама дойдох,
не искам да си тръгна!
Искам да докосна 
всички красиви неща!
Искам да почувствам
   нежността,
   тръпката,
   страстта!
Искам да докосна голотата,
искам да погаля нежно
  твоите ръце!
Искам да се гушна
  в твоето телце,
с устни
  да те нарисувам,
с устни
  да те пленя
и да усетиш моята топлина,
  да затопти моето сърце,
да пулсира моето телце,
с възгласи да те омая,
с въздишки да те завладея,
с много нежност,
с много страст,
да изживеем 
  това вълшебно чувство 
Ти и Аз!
Бавно танца да играем,
малко да помълчим,
бавно в страст 
  да се омаем,
бавно в екстаз
  да полетим!
После да се гушна
  до твоето рамо
и блажено да заспя
в сънищата да си
до моето рамо
и, като се събудя,
отново да изживем страстта!
С устни да те събудя,
с тяло да те прелъстя
и отново в блаженство
да полетим към страстта!
Сама дойдох 
и сама си тръгвам!
Дали

ще ме изпратиш -
аз не знам.

Дали 

разпалих страст в тебе?

Аз отговора не знам! 

Сама дойдох!


© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??