18 окт. 2007 г., 14:25

Ти и Аз, Аз и Ти 

  Поэзия
1236 0 9
 


Върху тънък,  крехък лед

замък построих от мед.

В него подслоних своите мечти

за Ти и  Аз и за Аз и Ти.


Дали сред мисли  всеотдайни,

дали сред купчинки от  тайни,

дали понякога... на сън дори,

не виждаш Ти и Аз и Аз и Ти?


Когато  сенките растат

и звездички по небето завалят,

спокойно, неизбежно и красиво, нали...

Точно като Ти  и Аз, Аз и Ти..


Мисля, че срещнах своя похлупак,

а мълча и се държа като дивак,

но знай, когато  всичко в мен мълчи,

мечтая си  за Ти и Аз, за Аз и Ти.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??