2 нояб. 2021 г., 14:00  

Ти и красотата 

  Поэзия » Любовная
269 0 0

   

    Ти и красотата

 

Обичам красотата

във всичките ѝ цветове,

вълшебница богата

със най-прекрасното лице!

 

Заспивам ли – в съня си

аз виждам нейните очи,

погледне ли ме странно,

разбирам, че това си ти.

 

А сутрин много рано

изгрява с идващия ден,

усмивката си само

с любов дарява ми на мен.

 

Аз всеки ден усещам

и знам, че ти си я създал,

във нея теб откривам,

а ти на мене си я дал.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??