Ти и красотата
Обичам красотата
във всичките ѝ цветове,
вълшебница богата
със най-прекрасното лице!
Заспивам ли – в съня си
аз виждам нейните очи,
погледне ли ме странно,
разбирам, че това си ти.
А сутрин много рано
изгрява с идващия ден,
усмивката си само
с любов дарява ми на мен.
Аз всеки ден усещам
и знам, че ти си я създал,
във нея теб откривам,
а ти на мене си я дал.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados