18 нояб. 2008 г., 10:00

Ти май не разбираш 

  Поэзия
643 0 8
 

Ти май не разбираш -

аз бързо умирам,

стопявам се в мрака сама.

И после се връщам

в спомена - съща -

мидичка на дланта,

лъч сред стройните мури,

като лятната буря,

като малко щурче,

като вятър

и като море...

Ти май не разбираш -

аз бързо умирам...

 

© Ели Лозанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??