Nov 18, 2008, 10:00 AM

Ти май не разбираш 

  Poetry
645 0 8
 

Ти май не разбираш -

аз бързо умирам,

стопявам се в мрака сама.

И после се връщам

в спомена - съща -

мидичка на дланта,

лъч сред стройните мури,

като лятната буря,

като малко щурче,

като вятър

и като море...

Ти май не разбираш -

аз бързо умирам...

 

© Ели Лозанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??