4 июл. 2017 г., 09:14  

Ти ме направи... (por fin se lo que es vivir) 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

03.07.2014
                ...

Ти ме направи такава...
да се чувствам отново красива..
ти ме направи такава...
да виждам малките неща...
ти ме направи такава...
пак да се почувствам жива...
ти ме направи такава...
пристрастих се към теб и не мога да спра!

© Erato Eratova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??