4.07.2017 г., 9:14 ч.  

Ти ме направи... (por fin se lo que es vivir) 

  Поезия » Любовна
560 0 0

03.07.2014
                ...

Ти ме направи такава...
да се чувствам отново красива..
ти ме направи такава...
да виждам малките неща...
ти ме направи такава...
пак да се почувствам жива...
ти ме направи такава...
пристрастих се към теб и не мога да спра!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??