30 мар. 2005 г., 22:59

Ти ме омагьоса 

  Поэзия
1504 0 2

Ще те изпия с бързи глътки,
защото жажда нося от години,
полазват ме студени тръпки,
дали водата, дето пия не е отровна
и дали заливащата ме стихия,

не е плод на някоя магия,
която ще ме убие в деня,
в който наруша обещанието,
което ти дължа...
Заклех се само твоя да съм,
заклех се всеки сън с теб да просънувам
и всеки път с теб да пропътувам,
до всичко чрез теб да се докосвам,
защото ти ме омагьоса!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "защото ти ме омагьоса"- Хубаво е човек да е омагьосън, особено, когато магията на любовта е споделена
  • Браво от мен 6
Предложения
: ??:??