7 мая 2024 г., 08:59

Ти ми се усмихна 

  Поэзия » Любовная
106 1 0

   

    Ти ми се усмихна

 

Ти на сън ми се усмихна,

погледът ти ме смути.

По пътека светла, цветна

тичаха безброй мечти.

 

Ти поиска цвете златно

с обич да ти подаря.

Имаше такива златни

във зелената трева.

 

Аз откъснах цвете чудно,

задържах го във ръка,

исках да ти шепне нежно

то за мен и любовта.

 

Ти на сън ми се усмихна,

бързаше край нас река,

неусетно си замина,

раздели ни синята вода.

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??