Ти мислиш, че аз съм пред тебе...
но бъркаш ти... бъркаш... грешиш...
не виждаш ти мен, ами двойник...
(изкусно създаден от мен)...
Недей да ме търсиш и гониш...
не ще ме намериш навред...
аз имам тъй вредния навик...
за миг да изчезвам далеч...
далеч в измерения чужди...
далече в небесната шир...
далече в предходни епохи...
далеч... към вселена мечти...
© Андрей Андреев Все права защищены