С теб се събуждам
с тебе заспивам
с твоите болки
по малко умирам
Ти само за миг
света ми обърна
и всичките дни
в еднакви превърна
Ти мое дете...
невинно прекрасно
тъй бързо не искам
аз да пораснеш
Смеха ти да търся
за теб да копнея
чрез твоите радости
и аз да живея
Бъди ми звезда
в небето безбройно
и слънце луна... обичта ти
за мене е всичко това
© Светла Димитрова Все права защищены