22 нояб. 2009 г., 02:25

Ти не знаеш 

  Поэзия » Любовная
737 0 0

Ти не знаеш името ми,

не знаеш нищо за мен.

Играеш игра,

в която аз не искам да участвам.

 

Ти не знаеш какво е чувството!

 

Пренебрегната от Любовта,

смачкана от забързаното ежедневие,

изпълнено с болка, мъка и тъга,

наречено с простата дума Живот,

и в същото време толкова щастлива.

Обясни ми

защо нещата стоят така

и ще ти кажа

всичко,

което те интересува.

Но ти не знаеш...

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??