Nov 22, 2009, 2:25 AM

Ти не знаеш 

  Poetry » Love
738 0 0

Ти не знаеш името ми,

не знаеш нищо за мен.

Играеш игра,

в която аз не искам да участвам.

 

Ти не знаеш какво е чувството!

 

Пренебрегната от Любовта,

смачкана от забързаното ежедневие,

изпълнено с болка, мъка и тъга,

наречено с простата дума Живот,

и в същото време толкова щастлива.

Обясни ми

защо нещата стоят така

и ще ти кажа

всичко,

което те интересува.

Но ти не знаеш...

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??