12 апр. 2008 г., 17:12

Ти обич си ми 

  Поэзия » Любовная
689 0 9

Ти обич си ми
и душа вселена.
Само теб жадувам,
от изгрева родена.
Ти слънце си ми
и небе лазурно.
Само ти ми даваш
усещане най-бурно.
Ти щастие си ми
и голяма радост.
Само с теб живея
във безкрайна младост.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??