29 дек. 2010 г., 20:04

Ти с думи омайваш... 

  Поэзия
905 0 0

 Ти с думи омайваш,

както направи с мен.

Чудно, но добре се справяш,

щом помрачи моя ден.

 

Говоря уверено, че ще се справя

и заблуждавам себе си пак.

Опитвам се, но не мога да те забравя

и отново съм онзи слабак.

 

За теб явно съм бил слаба сума,

затова върви си и не плачи.

Не говори, не прошепвай даже дума.

На раздяла се мълчи!

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??