22 янв. 2009 г., 07:58

Ти сега си сам 

  Поэзия » Любовная
818 0 8
Толкова те чаках аз.
И без твоята любов живях.


Сън всяка нощ не спях.
Едничко исках само - теб и обичта.
Геройски молих те и плаках,
А ти не ме разбра...

Сега друг човек споделя моята съдба,
И те оставих тебе,сам в света.

Съжаляваш много, виждам това.
А на мен дали ми беше лесно...
Малка и ненужна бях за тебе аз...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??