12 авг. 2011 г., 11:34

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
664 0 0

Ти си...

 

Ти си всичко, за което аз се моля,

ти си блян... мечта...

най-ценното нещо... чувство горещо...

сладкият сън, който очите ми отваря,
топлото дихание с капки любов,
ангелът, с който ще пътувам до безкрая,
светлината, за която ще убия нощта,
всичко си ти...

Слънцето изгрява,

погалва ме със свойте лъчи,

но този допир наранява,

защото слънцето не си Ти...

Отварям бавно очи,

на утрото не се радвам аз,

защото теб те няма...

защото знам, че си далеч...

Оставам сама с чувството на самота

и за поредното утро надявам се аз...

 

Искам да бъда слънце,

да те галя с нежни лъчи,
искам да бъда луна,
да гледам как заспиваш,

искам да бъда момичето...

... значещо В С И Ч К О...

 

 

 06.04.11г.

© Елица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??