3 мар. 2011 г., 15:04

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

Ти си слънце в моите тъжни дни, ти звезда си в моите мечти.

Ти си светъл лъч в небето, ти си радост за сърцето.

Ти вълна си във морето, прилив - отлив за сърцето.

Ти си гларус в небето, ти си песен за сърцето.

Ти си роза сред цветята, ти си ален мак в полята.

Ти си лодка във реката, любеща се с водата.

© Ирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??