14 авг. 2022 г., 22:10

Ти си! 

  Поэзия » Любовная
650 2 4

Ти си моето всичко!
Ти си си моето дишане.
Ти си блян неприличен.
Ти си миг за обичане.
Ти си болката вляво.
Ти звезда си в небето ми.
Ти си ангел и дявол.
Ти си рана в сърцето ми…
Ти ми вдъхваш надежда
и превързваш ми раните.
Но животът подрежда
както иска програмата…
Ти си всичко, което
цял живот съм жадувала!
Ще те нося в сърцето,
докато съществувам...

 

    Bloom (Веселка Василева)

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??