15 февр. 2009 г., 17:31

* * * Ти си... 

  Поэзия » Любовная
921 0 8

 

* * *

              На Д.

 

Ти си там...

А там е толкова далече.

Така ми липсваш в този миг...

А този миг е като вечност,

която ме ограбва...

                                 и боли...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??