През колко болка и тъга
преминах с теб сега.
За миг не ме остави ти,
бори се с мен дори.
Колко мъка и сълзи
избърса ти.
Плътно с мен вървя в нощта.
Усмихваше се
и мълчеше с любовта.
Ти си ми сърце, приятел.
Ти си ми другар за цял живот!
© Надя Донкова Все права защищены
той знае ли това
кажи му
поздрави