Apr 1, 2011, 6:41 PM

Ти Си Ми... 

  Poetry
541 0 1

През колко болка и тъга

преминах с теб сега.

За миг не ме остави ти,

бори се с мен дори.

 

Колко мъка и сълзи

избърса ти.

Плътно с мен вървя в нощта.

Усмихваше се

и мълчеше с любовта.

 

Ти си ми сърце, приятел.

Ти си ми другар за цял живот!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • прекрасно е с такъв приятел
    той знае ли това
    кажи му
    поздрави
Random works
: ??:??