28 мая 2007 г., 16:30

Ти си моят храм 

  Поэзия
2346 0 18
Ти си моят храм -
моята крепост и дом.
Ти си светлината -
безлунието на мрака...
Ти си моята молитва -
към Боговете, ти си...
Ти си моята покана -
да изживеем цял един живот
и ако любовтта е вечна,
ще имаме поне за още сто.
Обичам те!
Ти си моят смисъл в живота!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??