28.05.2007 г., 16:30 ч.

Ти си моят храм 

  Поезия
2352 0 18
Ти си моят храм -
моята крепост и дом.
Ти си светлината -
безлунието на мрака...
Ти си моята молитва -
към Боговете, ти си...
Ти си моята покана -
да изживеем цял един живот
и ако любовтта е вечна,
ще имаме поне за още сто.
Обичам те!
Ти си моят смисъл в живота!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??