25 июн. 2019 г., 08:51

Ти си моята черешка 

  Поэзия » Эротическая, Юмористическая
1667 7 12

Черешите налеят ли се с плод
Обичам да те гледам, как ги хапваш,
по устните ти, как потича сок,
и как да го оближа ме очакваш...

И виждам в тебе своята черешка −
и тръпка ме обзема тъй приятна,
че махам всяка непотребна твоя дрешка
поддал се на импулса... да те хапна...

 


16.02.2019.
Георги Каменов

Посветено :0))

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??