16 мая 2007 г., 20:34

Ти си парпоретка 

  Поэзия
602 0 5

Ти си малка парпоретка
и навред парпориш с пълна газ,
нямаш нужда от талонче и винетка,
без проблем прибираш се у вас.


От бензин и дизел ти не се нуждаеш:
любовта е твоята горивна част.
Сред звездите можеш да блуждаеш,
но се връщай винаги у вас.


Аз се чудя и се мая
на твоя сладък парпореж,
а пък ти се хилиш и кикотиш,
и стих за себе си четеш.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??