27 февр. 2008 г., 11:22

Ти си приказен сън 

  Поэзия » Любовная
796 0 18
 
Ти си приказен сън, на разсъмване
се промъкваш и тихо оставаш,
аз потъвам във плахо очакване
и не искам очи да отварям.

Приласкаваш ме, в твоите длани
от лицето ми огън извира,
а в прегръдки, отдавна мечтани,
аз притихвам желана, щастлива.

Ти си приказен сън, на разсъмване,
всяка сутрин желан и сънуван,
а наяве - те чакам изтръпнала.
Много дълго е твойто пътуване...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??