Ти си това
Верни приятели имам аз много,
те ще са винаги с мен във беда,
но има нещо, което ми липсва,
това си ТИ и любовта.
Когато намирам се там в красотата,
в обятията на Пирин планина,
само ТИ си това, което ми липсва,
всичко друго е просто суета.
Аз не познавам твоята ласка,
но когато събудя се сам във нощта,
твоето име (Боряна!) изниква в ума ми,
а после е само едно – самота!
Аз не познавам живота със тебе,
но все пак със сърцето си знам,
че най-важно за мен всеки ден е
да чуя гласа ти, от любовта ни засмян...
© Владимир Все права защищены