11.03.2009 г., 0:15 ч.

Ти си това 

  Поезия » Любовна
637 0 0

Ти си това

 

Верни приятели имам аз много,

те ще са винаги с мен във беда,

но има нещо, което ми липсва,

това си ТИ и любовта.

 

Когато намирам се там в красотата,

в обятията на Пирин планина,

само ТИ си това, което ми липсва,

всичко друго е просто суета.

 

Аз не познавам твоята ласка,

но когато събудя се сам във нощта,

твоето име (Боряна!) изниква в ума ми,

а после е само едно – самота!

 

Аз не познавам живота със тебе,

но все пак със сърцето си знам,

че най-важно за мен всеки ден е

да чуя гласа ти, от любовта ни засмян...

 

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??