8 окт. 2012 г., 10:44

* * * (Ти си за обичане...) 

  Поэзия
593 0 5



* * *

Ти си за обичане 
и ще се намерим. 
Вечерта изтича 
в мисли синьо-бели. 

И ще се намерим 
някога и някъде. 
Може би във времето 

мястото ни чака. 

Вечерта изтича. 
Знам, че си добре. 
Знам, че те обичам. 
Кой ли ще ме спре! 

В мисли синьо-бели 
ражда се мигът. 
Стъпките поели 
ще открият път.


 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??