26 окт. 2017 г., 02:26  

Ти вехнеше в твойта младост 

  Поэзия
454 0 0

Ти вехнеше в твойта младост,
когато цветовете ти искряха
и с пламъка, на твойте тлеещи очи,
превръщаше заспалата душа
в чувствата необуздани и игриви.

Но под красивите цветове,
криеше се мъката
на погубената ти душа.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??