2 июн. 2007 г., 08:42

Ти за мен си всичко 

  Поэзия
1589 0 4
 

Погледнеш ли ме - спира ми дъхът.
Усмихнеш ли се - всичко засиява.
Ти за мен си всичко на светът,
без теб животът не си заслужава.

Целувай ме нежно навсякъде ти,
покривай с целувки моето тяло.
Обсипвай ме с ласки - не ме щади.
Нека бъдем с теб едно цяло.

Бъди със мен и ме обичай -
с теб живея истински живот.
Моля те, на самота не ме обричай -
нека подаря ти моята чиста любов.

© Антоанета Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??