Jun 2, 2007, 8:42 AM

Ти за мен си всичко 

  Poetry
1591 0 4
 

Погледнеш ли ме - спира ми дъхът.
Усмихнеш ли се - всичко засиява.
Ти за мен си всичко на светът,
без теб животът не си заслужава.

Целувай ме нежно навсякъде ти,
покривай с целувки моето тяло.
Обсипвай ме с ласки - не ме щади.
Нека бъдем с теб едно цяло.

Бъди със мен и ме обичай -
с теб живея истински живот.
Моля те, на самота не ме обричай -
нека подаря ти моята чиста любов.

© Антоанета Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??