29 окт. 2014 г., 23:11

ТихоМир-но 

  Поэзия » Другая
611 0 7

Очите ти два извора пламтящи
ме гледат пак от снимката, уви.
Любов излъчват и молба крещяща:
"Не искам, мамо! Вече не плачи!
Не ме загръщай с черната си мъка,
не вкарвай във душата си печал,
усмихвай се, изтрий го този пъкъл.
аз всичко земно с теб съм преживял.
В сърцето си отново усети ме.
Щом бие, значи жив съм и сега.
Повтаряй безконечно мойто име,
с което ти дари ми вечността.
със обич ТихоМир-но ти поднасям
думите най-важни ни света -
любов и вяра, доброта с нагласа
та в тъмното да виждаш светлина!
Повярвай ми, аз пламък съм небесен,
запален от божествена искра,
невидим за очите, но понесъл
в ръцете си свещица свобода!"

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??