29 мая 2009 г., 22:49

Тишина 

  Поэзия » Любовная
658 0 2

Няма такава тишина

като тази сега.

Пръснала се е пак самота

като жълти есенни листа.

 

Едва доловима сълза,

тъне дълбоко в мойте очи

а ти не си тук сега,

не си тук - разбери!

 

Отронва се лист,

падат два!

Само още миг самота,

само още малко тъга!

 

Няма такава тишина, разбери,

няма подобна тъга, запомни.

И знаеш ли - сама съм отново така...

Така както... преди и сега!

© Мая Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не му чети "конско", а го прегърни
    И "Тишината" е нежна, търпелива и страстна...
    Поздрави!
  • Много е хубаво, както винаги... целувки :*
Предложения
: ??:??