13 окт. 2006 г., 15:26

Тишината на мъртвите 

  Поэзия
873 0 0
Тишината на мъртвите -
звучи като филмова реплика,
чернобяла и тиха.
Тишината на мъртви амбиции
и избелели на слънце мечти.
Обстоятелства и ситуации,
събрани във влажната урна
на дъждовен следобед.

© Димитър Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??