Oct 13, 2006, 3:26 PM

Тишината на мъртвите 

  Poetry
665 0 0
Тишината на мъртвите -
звучи като филмова реплика,
чернобяла и тиха.
Тишината на мъртви амбиции
и избелели на слънце мечти.
Обстоятелства и ситуации,
събрани във влажната урна
на дъждовен следобед.

© Димитър Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??