27 дек. 2008 г., 17:25

"Тo the death" 

  Поэзия
515 0 1
"Тo the death"

Разделени,
отчаяно търсещи,
със надежда -
това ще отмине,
до смъртта ти,
умираща в мене,
до последния -
миг на дъха ти
в страхове, от
болезнени думи
със напукани
устни, шептящи
твоето име -
в съня ми
в снегове
под сълзите
блестящи.
Чакаме,
неостаряващи мисли
се лутат
във вакуума
помежду ни.
До смъртта ти
очаквам последния
ден, във който
любовта между нас
 ще се случи.

© Дидо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??