27 июл. 2011 г., 20:09

Точно обратното 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

Точно обратното

 

Забраниха ми да те обичам,

хората ни обвиниха в грях,

сега от тебе гласно се отричам

и това им е достатъчно на тях...

 

Забраниха ми за теб да мисля,

но на думи само е така,

иначе не спирам да те искам

и заедно да бъдем в мисълта.

 

Забраниха ми да те виждам,

но с лъжа те срещам всеки ден

и колкото повече крещят и обиждат,

толкова по-светъл си за мен.

 

Забраниха ми да ти се обаждам,

но си говорим само със сърца,

дори когато вечер лягам,

заедно сме с теб в съня.

 

Забраниха ми с тебе да говоря,

но при нас с поглед се случва това...

Нека да се заблуждават, но съм твоя

и цялата на теб принадлежа.

 

И чудя се, защо се заблуждават,

нима не знаят как е в любовта -

че когато нещо забраняват,

точно обратното им вършим зад гърба...

 

07.07.2010

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато има споделена любов,никой и нищо не може да и попречи
    "заедно сме с теб в съня"...
    "и заедно да бъдем в мисълта"...
    "с поглед се случва това"...
    Поздрав!


  • Харесах си последния стих!Знаят, но сигурно са забравили, та затова!
Предложения
: ??:??