3 апр. 2008 г., 00:00

тогава аз бях водата 

  Поэзия » Философская
700 0 3
и нямаше нищо друго
първи се родиха рибите
тогава
аз бях
котката която ловува
светещи зелени късчета
страх
аз бях
жертвен
гълъб
нo не излетях
в изгрева
най-накрая аз бях
жена
а някога много отдавна
аз бях вода
а ти беше брегът
който ме спря
после родихме
свят

© И.Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??