24 июн. 2010 г., 12:40

Той 

  Поэзия » Другая
436 0 0

Имам нужда от приятел

мил, любим,

който да ме обича, разбира,

да страда с мен.

Аз ще Го потърся,

защото вярвам, че съществува,

заедно с мен да воюва,

да ме обича, закриля.

 

Той може всичко да стори,

желязна врата да отвори,

ранено сърце да приюти,

Себе Си там да изяви.

 

За всеки той воюва,

всяка преграда преодолява,

всеки пред Него се снишава,

Той се възвишава.

 

Името Му е Исус,

Господ на господарите,

Цар на царете,

Син на всевишния Бог.

 

Дар от небе

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??