Приятелко, ти вярваш ли в любовта?
Тая лудост всеобхватна.
Тая истинска игра на чуства,
на сълзи, на щастие и сладка болка.
Приятелко, повярвай, има я.
Светът в който ти живееш,
тя съществува.
Има един принц който иска
твоят свят да промени.
Свят изпълнен с любов.
Той те чака.
© Наско кирилов Все права защищены