26.07.2016 г., 10:00 ч.

Той те чака 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Приятелко, ти вярваш ли в любовта?

Тая лудост всеобхватна.

Тая истинска игра на чуства,

на сълзи, на щастие и сладка болка.

Приятелко, повярвай, има я.

Светът в който ти живееш,

тя съществува.

Има един принц който иска

твоят свят да промени.

Свят изпълнен с любов.

Той те чака.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??