С усмивка даряваш ме,
а след това раняваш ме.
Пращаш ме в небесата,
после си разкъсваме сърцата.
Любов казваш това е,
по-скоро фалш, лъжа е.
Стискаш ме здраво за ръката,
с думи раняваш ми душата.
Безсънни от месеци са моите нощи,
а уж щастлива с тебе бях до снощи.
Токсична е връзката ни зная..
За ден в ада и за миг в рая.
© Петя Петрова Все права защищены