18 июн. 2019 г., 14:02

Толкова обич има в тая раздяла 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
573 1 2

толкова обич има в тая раздяла,

че чак се вбесявам

и се чувам да крещя:

„сигурна ли си, че си отиваш?”,

поспри за малко, чакай,

виж колко сме смешни -

плачем като за смъртник,

а можем да го възкресим,

от нас зависи да превърнем

това погребение в празник,

ела, ела да те прегърна,

ето, аз ще допусна да си идеш,

само на сълзите си кажи:

„сигурна ли си, че си отиваш?”

или тепърва като мен откриваш

колко обич има в тая раздяла,

чак от раздяла вече няма смисъл…

© Мадлен Аспарухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??