Топли, тежки стичат се сълзи,
като кръв на пода капят,
тъмен погледът тежи -
непосилен е товара:
да убиваш, па макар със думи,
да отнемаш светлината,
да заменяш обичта със болка
и да късаш някому душата.
Топли, тежки, кървави сълзи
живота ти изсмукват,
аз във тях се давя
моля те, прости
и не ме така оставяй!
© Галя Все права защищены
като кръв на пода капят" - много поетично и силно въздействащо!
Поздрав!
Добре дошла и от мен!